Starte nytt lokallag?

 

Midthordland Indremisjon sitt område dekker Askøy, Sotra, Bergen vest, Fana og Austevoll. På ulike bedehus og hjem i dette området drives det allerede en del barne- og ungdomslag, men vi skulle gjerne sett at det ble flere. Vi som jobber i kretsen kan ikke drive lag selv, men vil gjerne være med å oppmuntre, støtte og følge opp så godt vi kan.

Vil du sette av en kveld annenhver uke for å fortelle «unådde» barn og unge om Jesus? Kunne du tenke deg å være med å starte et nytt lag for barn og unge i vårt område? Eller lurer du på hva som må til for å starte opp et nytt lag og hva vi i MI kan bidra med? Ta kontakt med oss, så tar vi en prat om det. E-post: a.evensen@imf.no. Tlf: 93412694.

Ressurser for oppstart av nye lag:

  • Lagsarbeid.no inneholder mange ressurser for oppstart, blant annet an kjapp A-B-C for oppstart.
  • Økonomi: Alle nye som som  melder seg inn hos oss, eller rettere sagt i ImF-Ung, får tildelt 8000 kr i oppstartstøtte. I tillegg vil en kunne få tildelt frifondmidler hvert år ved å sende inn medlemslister til ImF Ung. Les mer om dette på http://www.imf-ung.no/sok-om-stotte/frifond.
  • Forkynnelse: Ikke alle er andaktsholdere, og en del lag vil trenge hjelp til dette. Da kan det være en ide og prøve ut videoandaktene på http://preik.tv/. Se også ImF Ung siden for en del gode ressurser, f.eks. denne siden. I tillegg reiser vi som er ansatt rundt og holder andakter, så kontakt oss gjerne.
  • Nettet: Dersom det er noen der ute som vil starte og drive egen nettside for sitt lag, kan en kontakte ImF Ung som vil hjelp med dette. Les mer på http://www.imf-ung.no/ressurser/hjelp-til-a-komme-pa-nett/. Ellers er sider og grupper på Facebook en god ting for å holde kontakten, drive PR og planlegge.

En tanke om “Starte nytt lokallag?

  1. Tilbaketråkk: Bilder fra leir og oppdatert info | Midthordland Indremisjon

Det er stengt for kommentarer.