Påmelding til leir våren 2018

Her kan du melde deltakere på vinteren/vårens leirer ! 🙂

Påmeldingen åpner 9. januar kl. 09.00. Vær oppmerksom på at den første uken er det bare lov å melde en deltaker på én av Maxi- eller Tweensleirene. 15. januar åpner vi for påmelding til begge leirene, om det fortsatt er ledige plasser.

Trykk på lenken for den leiren du ønsker å melde på. Første gang du bruker systemet er det noen ting en må være oppmerksom på, så les gjerne «oppskriften» som ligger nederst på denne siden.

Her er vinterens/vårens leirer:

Maxi-leir 9.-11. februar 

Tweens-leir 16-18. februar

Ten-leir 16.-18. mars 

Maxi-leir 13.-15. april  

Mini-leir 21.-22.april

Tweens-leir 15.-17. juni

 

Slik melder du på:

– Trykk på lenken til den aktuelle leiren (evt. søk den opp på checkin.no)

– Første gang du melder noen på leir får du beskjed om å opprette en bruker. Da må du registrere din e-post og personlige opplysninger. Ved neste leirpåmelding vil du logge deg på ved å bruke e-post og passord

– Velg om du skal delta på leir selv, eller du skal melde på noen andre.

– Du får opp en side der du legger inn all annen informasjon vi trenger om hver deltaker. Du velger også om du vil betale med kort, eller om du vil få faktura på e-post. Velger du kort betaler du med en gang, men hvis du velger faktura får du den på mail noen uker før leiren.

– Det er mulig å legge inn flere personer i påmeldingen. Vi anbefaler imidlertid ikke å melde på flere samtidig, med mindre de er søsken, eller samme person skal betale for alle.

– Dersom du likevel vil melde på flere:

– Ha klar all informasjon fra foresatte/deltakeren
– Trykk «start påmelding» for hver enkelt, altså: ikke trykk «legg til ny person».
(Hver påmelding må gjøres ferdig før neste meldes på.)
– Velg faktura som betalingsmåte. Da vil du få egen faktura for hver deltaker du melder på.

PS: Dersom du melder på flere deltakere på samme påmelding (altså trykker «legg til ny person»), står påmelder økonomisk ansvarlig for de vedkommende har meldt på. Den må også innhente betaling av foresatte i etterkant, samt at påmelder mottar informasjon som må videresendes foresatte i etterkant.

Dersom dere har spørsmål, eller har problemer med påmelding, må dere gjerne kontakte oss på leir@fjell-ly.no eller 56310440. Kontakt oss også ved avmelding/endring av påmelding. Dersom du melder av mindre enn 1 uke før leirstart, må du betale 100 kr. i avmeldingsavgift (gjelder ikke ved sykdom).