BUA-basar m.m.

basarEtter en flott julemesse i helgen, der det var bra med både folk og inntekter, ser vi nå framover mot diverse arrangement og leirer:

  • Tenleir 21.-23. november: I overkant av 40 tenåringer er klar for leir til helgen, og vi gleder oss til å tilbringe helgen sammen med dem og til å gi dem verdens viktigste budskap!
  • Adventsleir 5.-7. desember: Denne helgen samles alle generasjoner til en leir der vi setter fokus på adventstiden gjennom bibelsamlinger, hobbyaktiviteter og møter. Leire er full med 54 deltakere, og vi er god gjeng med ledere.
  • Førjulsfesten 13. desember: Den tradisjonsrike festen skal holdes i år igjen, og vi kan love god mat, god underholdning, tale og flott sang. Festen er full, en det er mulig å sette seg på venteliste. Ring 56310440 for å melde deg på.

Vi som er en del av barne- og ungdomsavdelingen jobber også framover mot noe som skal skje lørdag 31. januar kl. 16:00 på Danielsen ungdomsskole, Sotra. Da skal vi arrangere en basar til inntekt for barne- og ungdomsabeid i kretsen (BUA-basar)! Vi gjør dette for å sette fokus på dette viktige arbeidet, og for å få inn midler slik at vi kan sikre god bemanning videre.

Vi trenger gevinster til denne basaren, så det er bare å ta kontakt på a.evensen@imf.no eller 56310440 (eller komme innom kretskontoret på Fjell-ly) dersom du vil levere en gevinst!